tisdag 20 november 2012

Fortsatt huvudvärk och nu sjukhuset

Japp igår gick Sophie och jag gick en sakta promenad till skolan vid 11.tiden och Sophie hade valt att hon ville vara med på Karin lektion svenska. Hon gick in och jag satte mig på bänken utanför och läste. Sophie klarade av en halvtimme sen kom Karin ut med en rödmosig och skakig tjej. Så mycket klara hon just nu. Vi gick sakteliga hemåt och pratade om vad ska vi göra om hon orkar så här lite och inte kan var mer i skolan. Läkarna skulle ju höra av sig senare under dagen så vi får väl se. Vi gick hem och Sophie vilade och jag for runt och gjorde allt möjligt plockade,tvättade. Ingen läkare hörde av sig men däremot koordinatorn som sa att de hör av sig imorgon.

På kvällen så såg vi den 4 Harry Potterfilmen och det blev lite sent kan man säga den var ju väldigt lång. Vi gick och la oss vid halv tolv och hade en ganska stökig natt i vårt hus med ont och tårar det var stackars Jenna som mådde väldigt dåligt.


Tisdagen var en lugn dag. Sophie fick läsa 2 kapitel i sin svenska bok och så gjorde hon tio tal i matten, sen var det dags att vila. Hela eftermiddagen vilade hon och jag och Pelle åkte iväg och storhandlade. När vi var på Kvantum så ringde läkarna och sa att de vill nu lägga in Sophie en eller två nätter på sjukhuset för att få ordning på huvudvärken. De vill inte att hon ska ha ont och man sak inte behöva ha ont heller. Så imorgon kl 11 ska Sophie och jag vara tillbaka på Q82 för att se vad som kan göras. Å ena sidan jättetråkigt och andra sidan skönt att de tar tag i huvudvärken för vi tycker allt lite synd om henne.

Ja det blir en kort blogg idag för jag har inte så mycket mer att skriva utan nu ska vi snart se på den 5 delen av Harry Potter.

1 kommentar:

Unknown sa...

Håller tummarna för att de får ordning på huvudvärken. Det tar så mycket på krafterna att ha ont hela tiden. Kram