söndag 22 juli 2012

Mys och minigolf

Lördagen bjöd på mys med fina Jenna som är uppe i Stockholm för att få sin andra cellgiftsbehandling. Sophie och Pelle åkte och hämtade henne på Huddinge sjukhus vid 10.00.
Här hemma så mös tjejerna till en film först och Jenna somnade i soffan och då pausade tjejerna filmen och passade på att städa rummen som jag bad dem om. När Jenna vaknade så snackade vi lite skit och svor lite över dessa hemska sjukdomar och  sa att detta år får vara ett skitår men det kommer att bli bättre även om vägen dit är jobbig,tråkig,sorglig och hemsk. Jenna undrade lite om Sophie sjukdom och den kommande operationen. Jenna åt lite kräm och mjölk och ett glas juice medan tjejerna käkade nudlar. Efter maten så gick de ut på en kort promenad och sat på en bänk och snackade och på vår väg så stötte de på herr kopparödla som de fotade och kollade på. Sedan in för att vila och se en film igen.
Foto: Möter denna på infarten efter en mysig promenad http://instagr.am/p/NWTScRhMAu/


Vid 17.30 så skjutsade Pelle och Sophie tillbaka Jenna till sjukhuset för det var dax för henne att bli påkopplad igen med cellgifter. Vi sa att om hon orkar får hon höra av sig för att komma ut en stund imorgon också. På kvällen så kom Tomas och Yvonne över och vi grillade och pratade och spelade seaqeens Yvonne och jag spöade gubbar riktigt bra. Sophie spelade x-box och Emma drog till sin pojkvän Sebastian. Lite senare kom Ronta över och vi kocklade på och de gick väl vid 01.00.Sophie hade jag bäddat ner med en huvudvärkstablett och en kall frottehanduk över pannan för hon hade ont i huvudet. Jag sov ända till pannan började låta väldigt konstig vid 4,30 och Pelle fick gå upp och fixa, det är bara så svårt att somna om när man blivit väck och jag är trött.






Söndagen gick jag upp sist, Sophie var först upp och satt och såg på tv och spelade spel. Vi åt frukost och försökte komma på vad vi skulle göra idag. Pelle drog till återvinningscentralen och jag googlade roliga saker att göra. Vi enades efter några turer att vi skulle spela minigolf och sagt och gjort vi drog in till Tanto och spelade. En mycket fin och välskött bana men ja det är nog inte Sophies och min grej vi kom efter Pelle. Det tog ett tag att ta sig runt för det var ganska mycket folk som var ute i det fina vädret. Pelle fick 54 poäng, Lotta 63 poäng och Sophie fick 80 poäng men det viktigaste var ju att vi hade roligt och det hade vi. Vi gick sedan längs vattnet bort till bilen och såg hur massa barn badade även några få vuxna och det är otroligt fina koliniträdgårdar som ligger i Tanto. Vi var hungriga och Sophie ville ha kebab så vi åkte till Folkets Kebab på Hornsgatan och åt buffé. När vi var klara var Sophie trött och ville åka hem och det gjorde vi men kom på vid avfarten mot Segeltorp att vi kan väl åka och ta en fika hos Olle och Lena det gjorde vi men det var bara Lena hemma ja Jakob och Carl satt uppe i sina rum vid datorn och Per och olle var och spelade golf. Vi tjattrade ett tag och sedan såg vi att Sophie blev tröttare så vi gick men sa att Olle och Lenna kunde väl komma över en sväng ikväll om de kände för det. Våra grannar har fått kycklingar idag och det var en sak som lockade Sophie att få gå över och se så nu är hon där och kollar in de små kycklingarna. Snart kommer Olle och Lena över och vi ska även packa för imorgon åker vi till Johanna,Ulf och Vilgot och myser ja först måste syrgasen komma.





Inga kommentarer: