tisdag 8 januari 2013

Första dagarna på nya året

Ja så har nu livet återgått till en normalitet. Sophie umgås för fullt med sina kompisar och vill klara sig själv. Vi har tagit det lugnt här hemma men Sophie har varit i Kungens Kurva med Tilda och handlat. Hon var och badade med Jossan och Ellen och så sov tjejerna över hos Jossan (självklart packades syrgas och överlevnadskit ner)
Vi var på middag hos Håkan,Pomme och Camilla på torsdagen och då bestämde Camilla och Sophie att hon skulle sova över hos dem på fredagen för att följa med Camilla till stallet och sedan på kördagen följa med på hundutställning.
Så vi har inte sett så mycket av Sophie utan hon lever sitt tonårsliv nu.
Söndagen så var hon i Skärholmen med Ellen för hon hade fått en sminkkurs i julklapp på Makeup store. Hon kom hem väldigt fint och diskret målad.
Så som ni ser, livet rullar på med huvudvärk men det går att leva helt normalt (nästan) med en huvudvärk som konstant ligger på en 5 på smärtskalan .
Måndagen var Sophie på bio med farmor och sina kusiner Rasmus och Moa de såg "Sune i Grekland" som hon tyckte var rolig. Imorgon ska hon börja skolan 8.15 och försöka gå halva dagar denna vecka. Vi får se hur det går förhoppningsvis bra eller hur?





Själv så fick jag en tråkig nyhet när jag kom ner på  lördagsmorgonen då sa Emma till mig att nu har din förra VD dött. Jag kollade mobilen och där fanns ett meddelande från vår VD Johan Oljeqvist att Anders Carlberg hade avlidit tidigt i lördagsmorse. Det var väntat för han hade varit sjuk ett tag men det är ändå sorgligt och jobbigt. Han var en fantastisk modig man som vågade och trodde stenhårt på att alla är värda en andra chans. Han vågade ta fighter där många backade och inte riktigt visste vad man skulle göra han fann lösningarna. Han har berört många unga som gamla och det är en av de största eldsjälar jag vet och han kommer att vara saknad i vårt arbete men hans ande kommer att vaka över oss på Fryshuset. Tack Anders för allt fantastiskt du gjort!


Photo: R.I.P  
Anders Carlberg - Fryshusets grundare
<3

Inga kommentarer: