söndag 17 februari 2013

Rödbetsshoots och fortsatt huvudvärk

Den här veckan så har Sophie druckit 2x7 ml rödbetsshoots för att testa om det ev kunde hjälpa mot huvudvärken och tyvärr så blev det ingen skillnad. Sophie har legat på 3-4 hela veckan. Nu ser vi ju att hon blir blek trött men hon kämpar på. Hon har gått i skolan 2-4 tim/dag men hon blir extremt trött.
Det har inte hänt så mycket denna vecka men i tisdags var hon på sjukgymnastik först badade hon 1 tim med ett program på olika rörelser och efteråt fick hon massage och så gick Måns igenom ett träningsprogram som hon ska göra 2-3 dagar i veckan. Hon ska även gå fram och tillbaka till skolan det är ungefär 3 km enkel väg  och det är bra träning det med.
I fredagskväll fick Sophie gå till gården och hänga med sina kompisar. Hon var överlycklig men trött när hon kom hem. Lördagen tillbringade hon i Skärholmen men Jossan och Ellen och shoppade lite. Sedan sov hon över hos Jossan och d hade filmkväll.
Som ni ser så lever vi ganska vanligt men kanske på halvfart.Skolarbetet verkar fungera lite iallafall och hon gör sina läxor men med lite tjat.
Hon är kämpe och nästa vecka ska hon göra en MR och sedan veckan därpå läkarbesök för att få svar jag åker till New York på fredag så nästa vecka får Sophie skriva själv och uppdatera er.

Inga kommentarer: